ÁrgaranciaÁrgarancia! Garantáljuk, hogy velünk jár a legjobban. Tegyen próbára minket! Részletek
KATEGÓRIA
A++
485140

LG Athena H12AP inverteres klímaberendezés 3,5 kW

Kedvezményes ár 485 140,00 Ft Nettó: 382 000,00 Ft Normál ár 511 810,00 Ft
Hűtési teljesítmény 3.5 kW
Fűtési teljesítmény 4 kW
SEER 9.1
SCOP 5.1
Energiaosztály A+++ / A+++
Méretek (beltéri) 875x295x235
Súly (beltéri) 11 kg
Garancia 3 év
- +
Elérhetőség:Készleten
SKU H12AP
Leírás

LG Athena H12AP inverteres klímaberendezés

A fűtésre optimalizált LG Athena klímaberendezés páratlan energiahatékonysággal rendelkezik, és akár -25°C -os kinti hőmérséklet mellett is kiválóan alkalmas fűtésre. Az LG Athena az egyik legátfogóbb légkondicionálási lehetőséget biztosítja fűtésben, és hűtésben egyaránt, mert A+++ energiahatékonyságon működik, minimális zajszint mellett.

A fűtésre optimalizált LG Athena az utóbbi időben nagy figyelmet érdemelt ki a hőszivattyús termékek piacán, mivel energiahatékonysága jelentősen magasabb (27%-kal több energia-megtakarítás), mint más inverteres készülékeknek. Ezen kiváló energiafogyasztási mutatók az LG új technológiájával kifejlesztett magas hatékonyságú hőcserélő rendszerének, és a továbbfejlesztett dual inverter kompresszoros meghajtásnak köszönhetőek.

Az LG Athena légkondicionáló aktív energiafogyasztás-szabályzója végzi az energiafogyasztás szintjének, és a hűtőteljesítménynek a beállítását a szobában tartózkodók számához, és egyéb körülményekhez mérten, a kompresszor-motor maximális frekvenciájának szabályzásával. Élvezze a kellemes levegőt, és egy gombnyomással elindíthatja a 4 lépéses energiafogyasztás-szabályzást, mellyel könnyen lefaraghat a készülék működési költségeiből!

A klímaberendezés Jet Cool – gyors hűtés funkciója mellett a fűtési igényeket is kielégíti, mivel egyenletesen minden irányban nagyobb teret tud befűteni, és meleg, kényelmes környezetet biztosít otthonában!

négyirányú automatikus légterelés által az LG Athena légkondicionáló szabályozza a légáram irányát a környezet feltételei alapján, és optimálisan juttatja el a meleg levegőt a szoba minden szegletébe. Az állítható ötfokozatú vízszintes, és hatfokozatú függőleges terelőlapáttal vízszintesen 0-70° közötti, és függőlegesen 110°-os légterelésre alkalmas. Fűtésnél a terelőlapát 70°-ba lefelé irányítja a levegőt, és a 25%-kal nagyobb beltéri ventilátor méretnek köszönhetően a légáram hatótávolsága 12 méterre is eljut, így rövidebb idő alatt, könnyen biztosítja a szobában a kellemes meleg hőmérsékletet.

Az LG Athena klímaberendezésnek éjszakai üzemmódban 17 dbA a zajszintje, amely értékkel egyedülállónak számít a légkondicionálók piacán, és tökéletesen csendes, nyugodt környezetet biztosít a pihenni vágyó felhasználók számára! Az LG új technológiájával kifejlesztett egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszorával, a ferdelapátos ventilátorral, és a szénkefe nélküli egyenáramú ventilátor-motorral sikerült kiküszöbölni a felesleges zajt, amely a készülékekből működés közben hallatszódni szokott. Egy gombnyomással a kültéri egység zajszintje is -3 dBA-val csökkenthető, így semmi sem zavarhatja a nyugodt pihenésben!

A tökéletes légtisztítás érdekében az LG Athena légkondicionáló többlépcsős légszűrő-rendszerrel rendelkezik (anti vírus, anti allergén és Plasmaster ionizátor szűrőrendszerrel), így védi meg Önt és családját a levegőben lévő káros anyagoktól, szagoktól, pollenektől, baktériumoktól, és vírusoktól. Az antibakteriális kettős védőszűrő a porszűrés “frontvonalát” képezi, amelyen elsőként megtapadnak a 10 mikro-miliméternél nagyobb porszemcsék, a finom részecskék, és a baktériumok egyaránt. A vizsgálati eredmények szerint 18 óra alatt távolítja el a levegőben lévő por, és baktériumok 99,9 %-át. A továbbfejlesztett LG 3M technológiával kifejlesztett nagy sűrűségű, alacsony nyomásveszteséggel rendelkező MULTI védelmet nyújtó szűrő erős elektrosztatikus töltésével vonzza magához, majd hatástalanítja azokat a mikroszkopikus anyagokat, részecskéket, amelyek légzőszervi megbetegedéseket, allergiát okozhatnak.

A készülékben a Plasmaster ionizátor Plus több mint 3 millió iont bocsát ki, mellyel semlegesíti a szagokat, és sterilizálja, felfrissíti a szoba levegőjét, ezáltal biztonságosabb, és tisztább környezetet teremthet otthonában! Az plazma ionizáló szerkezetben a gáz melegítése során (elektromos áram hatására) ionizálja a molekulákat, atomokat (csökkentve az elektronok számát), és plazma halmazállapot lép fel, amely töltéssel rendelkező részecskéket tartalmaz: pozitív ionokat, és negatív elektronokat. Ezen létrejövő ionok pedig a levegőbe kerülve körbeveszik, átalakítják, és semlegesítik a szobában terjedő szabad gyököket, káros anyagokat, majd víz (H2O) formájában távoznak.

A LG Athena klímaberendezés fedő borítása könnyen nyitható, ezáltal a szűrők és a készülék tisztítása egyszerűen elvégezhető, amely meghosszabbítja a szűrőberendezések élettartalmát is!

Az LG Athena légkondicionáló Plasmaster automatikus tisztítási funkciója megóvja Önt a készülékben keletkező szagoktól, és megakadályozza a nedves hőcserélőn a penészgombák, és a baktériumok elszaporodását. Az automatikus tisztítás a belső tér Plasmaster ionos fertőtlenítésével, és a hőcserélő szárításával történik, így védi az Ön, és kedves családja egészségét.

Az LG Athena H09AP klímaberendezését a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően Android, vagy iOS-alapú okostelefonjával egy LG alkalmazáson keresztül bármikor bárhonnan irányíthatja, amellyel megkönnyítheti a használatát.

LG Athena H12AP inverteres klíma jellemző tulajdonságai:

Külső megjelenés:

 • Fehér színű borítás
 • Letisztult formatervezés

Optimalizált légáramlás:

 • Jet Cool gyors hűtés
 • Gyors fűtés (fűtési üzemmód -25°C-os külső hőmérséklet esetén)
 • Négyirányú légterelés
 • Hat-fokozatú, függőleges terelőlapát szabályozás 110°-ig
 • Öt-fokozatú vízszintes terelőlapát szabályozás 0-70° között
 • Enyhe légáram biztosítása

Energiahatékonyság:

 • Magasfokú energiahatékonyság
 • Aktív energiaszabályzás
 • 3 soros hibrid hőcserélő
 • Szénkefe nélküli egyenáramú ventilátor-motor
 • Ferdelapátos csendes ventilátor
 • SIC-Hibrid PSC inverter az alacsony energia fogyasztás érdekében (egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszor)

Hatékony egészségvédelem:

 • Plasmaster ionizátor Plus
 • Multi védőszűrő
 • Antibakteriális kettős védelmet nyújtó szűrő
 • Plasmaster automatikus tisztítás

LG okos megoldások:

 • 10 év garancia a kompresszorra
 • Tökéletesen csendes beltéri egység 17dBA
 • Néma üzemmód (a kültéri egység zajszintje -3dBA-val csökkenthető)
 • Wi-Fi előkészítés
Technikai információk
További információ
GyártóLG
Hűtési energia osztályA++
Fűtési energiaosztályA+
Fűtésre optimalizáltigen
Helyiség méret90 m2-től
Wifiigen
Hűtő teljesítmény3,5 kW
Fűtő teljesítmény4,0 kW
H tarifaNem
Kültéri egység méret870*650*330 mm
Beltéri egység méret875*295*235 mm
Garancia3 év
 
INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ingyenes házhozszállítás 50e Ft felett

 
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Munkanapokon 8.00-17.00 óráig elérhetőek vagyunk

 
EXPRESSZ SZERELÉS

Akár 3 napon belül beszereljük! Részletek<

 
BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Barion bankkártyás fizetési lehetőség